Toimintakalenteri

Jokainen yhdistyksen tilaisuuksiin osallistuva jäsen ottaa itse huomioon sen, että hän pystyy osallistumaan tilaisuuteen. Hankkii itse tarvittaessa  itselleen henkilökohtaisen avustajan tai muun yhdistyksen ulkopuolisen henkilön antamaa apua tilaisuudessa.

Siis jos tarvitset henkilökohtaista apua liikkumisessa, syömisessä, hygieniassa tai WC:ssä, ota aina oma avustaja tapahtumiin mukaan. Tämä koskee myös vertaisryhmiä. Kiitos, että otat asian huomioon. ♥

ILMOITTAUTUMINEN
tapahtumiin, joihin se vaaditaan valitse joku vaihtoehdoista:
Puhelimitse to klo 10–13 p. 045 130 4888 tai
http://www.neuropi.fi/ilmoittautumislomake tai
sähköpostilla ilmo(@)neuropi.fi ja laita otsikoksi tapahtuman nimi, johon ilmoittaudut.

Pirkanmaan neuroyhdistyksen toimitilat ovat osoitteessa:
Kyllikinkatu 9 Tampere. Päivystysaika on muuttunut ja se on
vain torstaisin klo 10–13.

TOIMINTAKALENTERI

KEVÄT 2018

 • Neuro-Café torstaisin klo 10-13 Pirkanmaan neuroyhdistyksen toimitiloissa osoitteessa Kyllikinkatu 9 Tampere. Tarjolla kahvi ja pulla jäsenhintaan 2 € Tervetuloa!
  Neuro-Café:n jälkeen Bingo klo 12.00. Jotta bingo toteutuu, niin tarvitsee olla vähintään kuusi osallistujaa. Bingon hinta
  1 €/lappu. Lapussa 3 peliä. Palkintoina Neuro-Café: n tuotepalkintoja
   

 • MAAILMAN MS-PÄIVÄ tapahtuma Koskikeskuksen keskusaukiolla 30.5.18 klo 10-13, 
  jolloin on meillä käytössä apuvälirata. Radalla apuvälineitä käyttävät ja heitä avustavat sekä muu yleisö voivat kokeilla ja saada halutessaan oppia miten apuvälineillä liikutaan ja toimitaan oikein. Toisin kuin ehkä luullaan tieto ja osaaminen näissä ei ole ollenkaan niin tavallista kuin sen pitäisi olla. Kouluttajana ja opastajana fysioterapeutti Aila Peräjoki ja yhdistyksemme kokemuskouluttajat. 


 • VIIKINSAARI HAPPENING
  Kesäjuhlaa vietetään Viikinsaaressa kesäkuun puolen välin jälkeen. Yhdistys tarjoaa makkarat ja mehun sekä iloisen seuran. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan kesäkuun Avain-lehdessä ja nettisivulla.